Graditebezbrižnograditesigurno
 • Od temelja do krova - gradite sigurno !

 • Fiberglass mrežica do isteka zaliha

  Akcijska ponuda našeg partnera, saznajte više pozivom na broj telefona 25 418 200 ili dolaskom u Stovarište Šulex.

  Objavljeno: 03. 03. 2018.
 • Radno vreme za Novogodišnje praznike

  Poštovani kupci, za vreme Novogodišnjih praznika radno vreme je:
  Subota, 30.12.2017. od 08-12h
  Od 01.-08.01.2018. NERADNI DANI
  Prvi radni dan - 09.01.2018. od 08-16h

  Objavljeno: 21. 12. 2017.
 • Samouslužne autoperionice Ehrle

  Sretni smo što možemo da se pohvalimo da je od nedavno u Somboru počela sa radom Ehrle samouslužna autoperionica, nemački sistem koji je razvila kompanija koja ove godine slavi 50 godina postojanja. U pitanju je samouslužna autoperionica CarWash sa pet natkrivenih mesta za pranje opremljena najsavremenijom tehnologijom. Nalazi se na uglu ulica Filipa Kljajića i Ivana Gorana Kovačića.

  Pranje se obavlja u 4 koraka, kvalitetnim aparatima za pranje pod velilim pritiskom.
  Prvi program izbacuje potrebu za korišćenje sunđera i krpa, mikroprah i temperatura vode od 65 stepeni garantuju izuzetan kvalitet pranja.
  Zatim se ispira ostatak mikropraha (tvrdom vodom) i uklanjanja prljavština, radi kvalitetnijeg nanošenja vrućeg voska u trećem programu koji stvara dugotrajni zaštitni film na svim površinama vozila. Poslednji program, ispiranje jonizovanom vodom, pročišćenom osmozom, sa dodatkom nano-sredstva za visoki sjaj (super finish), garantuje sušenje bez fleka i brisanje vozila čini potpuno nepotrebnim.

  Perionica radi 0-24h, a plaćanje je moguće obaviti gotovinski, žetonima i kod ključevima.

  Dobro došli!

  Objavljeno: 11. 09. 2017.
 • Završeni radovi na novom objektu

  Završeni su radovi na novom objektu doo Šulex, na Kljajićevačkom putu bb, na ulasku u Sombor. Objekat je završen u planiranom roku i drago nam je što je renomirani proizvođač nameštaja Forma Ideale prepoznao kvalitet naše gradnje i odabrao baš njega za svoj salon u Somboru.

  U izložbeno – prodajnom salonu koji se prostire na na preko 1.500 kvadratnih metara, organizovanih u dve etaže, izložen je asortiman pločastog i tapaciranog nameštaja, dekorativni program Conforma, a poseban prostor namenjen je za odmor i zabavu najmlađih posetilaca.

  Mi se nadamo dugotrajnoj saradnji, od koje će koristi imati pre svega naši sugrađani.

  Fotografije pogledajte u galeriji.

   

  Objavljeno: 06. 03. 2017.
 • Stambeno poslovni prostor u centru Sombora

  U oktobru 2016. u planiranom roku, završili smo stambeno poslovni objekat u samom centru Sombora. Zgrada se nalazi na ekstra lokaciji, na Vencu Radomira Putnika, unutar venca - 30 metara od glavne ulice. Zgrada je na širokoj ulici u senci bođoša koji je štite od ulične vreve, a svi stanovi i lokali su prodati.

  Stanovi su moderni i luksuzni i na lokaciji koja najbolje odražava duh Sombora. Pasoš za energetsku efikasnost, parket I klasa, PVC stolarija (7-komorni sistem), sigurnosna vrata, prvoklasna keramika i uvozne sanitarije, grejanje na gas, parking mesto unutar dvorišta za svaki stan, kapija sa daljinskim otvaranjem... samo su neke od karakteristika.

  Možete pogledati više na ovom linku, a tok izgradnje u našoj galeriji.

  Objavljeno: 11. 02. 2017.