Graditebezbrižnograditesigurno
 • Od temelja do krova - gradite sigurno !

 • O nama

  Šulex d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 30.08.2001. godine u Somboru. Osnivač firme je Dalibor Šuša, direktor sa neograničenim ovlašćenjima.

  Od početka rada osnovna delatnost preduzeća je bila trgovina drvetom i građevinskim materijalom (od temelja do krova). Kako je broj zadovoljnih klijenata rastao, tako se razvijala i naša firma. Izgrađen je novi objekat, otvoren je moderan salon keramike, a u prodavnici alata i opreme za građevinarstvo je asortiman alata i materijala za suvu gradnju i završne radove.

  Bez lažne skromnosti možemo reći da je naša ponuda najveća i najobuhvatnija u Somboru i široj okolini, a broj partnera čiji proizvodni program se može naći u našem objektu je impozantan.

  Firma se nalazi u Somboru, u blizini železničke stanice, sa ulazom - izlazom na dve ulice (Karađorđeva i Skopljanska). Sama Upravna zgrada je odvojena od ostalih objekata ali čini celinu sa prodajnim i magacinskim objektima.

  Stovarište građevinskog materijala se prostire na 4000 m2 pod betonskom površinom, od toga 1000 m2 magacinskog prostora. Posedujemo najbolju i najpovoljniju ponudu opekarskih proizvoda, krovnih pokrivača, rezane građe, hidroizolacionog i termoizolacionog programa, kao i gvožđa. Posedujemo sekačicu za gvožđe pa obavljamo i vezanje, savijanje i ispravljanje betonskog gvožđa i izradu armature.
  Stovarište raspolaže i sa dva Linde viljuškara i jednim Jungheinrich viljuškarom u okviru hale. Dovoz robe se obavlja Mercedes Actros šleperom a transport na teritoriji cele Vojvodine Iveco kamionom sa rukom. Kombi transport obuhvata kompletnu ponudu salona keramike ali i proizvoda koji se mogu prevesti firminim kombijem do kupca.

  Izuzetno opremljen magacinsko prodajni prostor koji je naslonjen na prodavnicu je površine 400 m2 a sama prodavnica je površine 130 m2. Raspolažemo velikom ponudom Verto alata, Beorol molerskih alata i pribora za završne radove u građevinarstvu, Zvezda Helios boja i lakova, JUB proizvoda, Wurth, Knauf, Ceresit i Sika programa, Dabel okova, Kronopol, i Kaindl laminata.

  U istom objektu, na spratu, se nalazi salon keramike u čijih 150 m2 se može videti aktuelni program pločica Zorka keramika i Keramika Kanjiža, sanitarija Cersanit i Vidima, Rosan slavina, Geberit vodokotlića, Ariston i Leov bojlera, Kolpa san kade i tuš kabine kao i najnoviji program Pino Art kupatilskog nameštaja.


  Gradite sigurno!