Graditebezbrižnograditesigurno

Pogledajte prodajni program naših partnera

Velux - krovni prozori

Velux d.o.o.

VELUX Srbija d.o.o. prodaje i promoviše krovne prozore, opšivke, opremu za zaštitu od sunca na tržištu Srbije i Crne Gore.

Austrotherm

Termička izolacija od podruma do krova - za uštedu energije i energetskih troškova.

YTONG

Savremeni građevinski materijal za zidanje grupe porobetona, danas predstavlja garanciju kvaliteta koja omogućava odličnu toplotnu izolaciju.

Ursa

Kvalitetni proizvodi i sistemi sa područja toplotne i zvučne izolacije.

Toza Markovic

Uz crep kao najpoznatiju robnu marku, proizvodni program je blokovska roba, i finu keramiku (podne, zidne pločice i dekorativna keramika).

Lafarge

Lafarge je svetski lider u proizvodnji građevinskih materijala - cementa, betona, gipsa.

Swiss Krono

Švajcarska kompanija poznata po kvalitetnim proizvodima od drveta: paneli, OSB ploče, podne podloge, laminati...

FIT-FS

FIT-FS je deo Fantini Scianatico Balkan grupe koja broji 29 pogona na teritoriji Italije, Španije i Srbije i čija osnovna delatnost je proizvodnja i prodaja opekarskih proizvoda.

Tondach

Krov sa nagibom, zaštita od kiše, vetra i oluje, zvuka i buke, prijatelj životne sredine.

Sika

Švajcarska kompanija Sika nudi profesionalna rešenja za zaptivanje, vezivanje, izolaciju, ojačavanje i zaštitu nosećih konstrukcija, kao i proizvode i komponente za vozila, mašine i visokogradnju.

Weber

Weber je svetski lider u proizvodnji jednostavnih za primenu završnih građevinskih materijala - proizvoda za fasade, građevinskih maltera, sistema za postavljanje podova i proizvoda za lepljenje pločica.

Onduline

Onduline je intalijanska kompanija koja na naše tržište izvozi krovne ploče i zidne oplate kao i krovne podloge.

FIM Kanjiza

Osnovni proizvodni program FIM Kanjiža se sastoji u proizvodnji hidroizolacionih materijala na bazi bitumena i to hidroizolacionih traka i hidroizolacionih masa.

Diplon

Artikli sanitarne keramike, kupatilske galanterije, hidromasažnih i običnih tuš kabina i kada, kupatilskih ogledala i nameštaja, ventila, tuš ručica, tuš creva itd.

Geberit

Geberit kao inovator na polju sanitarnih i cevnih sistema, u Srbiji je najpoznatiji po svojim vodokotlićima.

JUB

JUB je slovenačka firma sa više od 130 godina dugom tradicijom na području proizvodnje boja.

Kaindl

Austrijska firma poznata po proizvodnji laminatnih podova, drvenog parketa, radnih ploča, oplemenjene iverice, ABS traka, prozorskih klupica.

Ceresit

Ceresit nudi pažljivo usklađen asortiman proizvoda za polaganje keramičkih pločica, sisteme za hidroizolaciju, termoizolaciju i fasadne sisteme colours of nature, pur pene, silikone i podopolaganje.

Nexe

Osnovna delatnost Nexe Grupe je proizvodnja građevinskih materijala - cementa, cigle, crepa, betona, agregata, vapna, betonskih elemenata i keramičkih pločica.

Knauf

Knauf bazira svoje poslovanje na sistemu suve gradnje, pre svega na gipsu i gipsanim pločama, ali i izolacionim materijalima na bazi staklene i mineralne vune.

Hasslacher

Austrijski Hasslacher raspolaže rezanom građom od smreke, jele, ariša i bora, kako grede za gradnju tako i daske, letve za stolarsku obradu i podove.

Zvezda Helios

Proizvodnja lakova i boja za široku potrošnju, za metalnu i drvnu industriju, kao i boje za plastiku i lakovi u prahu.

LiV Mont

Liv Mont d.o.o. u svojoj ponudi predstavlja programe poluprofesionalnih i profesionalnih mešalica za beton, kao i građevinska kolica.

Schiedel

Koncern Schiedel poznat je po dimnjačkim sistemima od keramike i nerđajućeg čelika, ventilacionim sistemima i kaminima.

Extramont

Bavi se snabdevanjem prodavnica artiklima ručnog i električnog alata, tehničke hemije, opreme za kupatila, baštenskog programa, vijčane robe i drugim proizvodima iz "uradi sam" programa.

Keramika Kanjiza Plus

Keramika Kanjiza Plus najpoznatiji je proizvođač keramičkih podnih i zidnih pločica u regiji.

Beorol

Beorol se bavi proizvodnjom ručnog molerskog alata, pre svega valjaka i četki, kao i uvozom i distribucijom ručnog alata i pribora za završne radove u građevinarstvu.

Creaton

Tradicija koja traje 125 godina. Sirovine koje se koriste u proizvodnji potiču sa najboljih nalazišta gline u Nemačkoj i oplemenjuju se u skladu sa CREATON-ovim načelom čistoće.

Drvo Stil

Drvo-Stil se bavi proizvodnjom kupatilskog nameštaja - ogledala i toaletnih ormarića.

Masterplast

Masterplast se bavi proizvodnjom i prodajom sistema termoizolacije fasade, bitumenskih krovnih pokrivača, krovnih folija i dopunskih krovnih elemenata, toplotnom, zvučnom i hidroizolacijom, kao i sistemom suve gradnje.

Egger

Egger nudi veliki izbor podnih rešenja a mi u ponudi imamo veliki izbor egger laminata i OSB ploča.

Terran

Mediterran je mađarsko preduzeće za proizvodnju i promet bojenih betonskih crepova i dopunskih elemenata za potpuno i profesionalno oblikovanje krova.

Unitehna

Unitehna je domaća kompanija za proizvodnju ručnog alata za potrebe poljoprivrede i građevinarstva.